Благодарствено Писмо - Атина

вторник, 27 юли 2010 г.

Благодарствено Писмо

С това писмо искаме да изразим нашата голяма благодарност към теб,скъпа Атина!Уникалната дарба,която имаш помогна на цялото ни семейство да се справи с много проблеми,на които не можехме да намерим решение.
Имах силни пронизващи болки в гърба и дясната ми ръка.Още след първия сеанс,който направих почувствах страхотно облекчение.Имах сърцебиене,което спря моментално,усещанията ми за живот се възобновиха.Силната ти енергия в последствие ме промени към позитивно мислене.
Атина спаси живота на моя съпруг,който беше в много тежко състояние.Той беше в болница,но лекарите не можеха да определят диагноза,при което състоянието му се влошаваше.Не се хранеше и не можеше да се движи.Веднага се свързахме с Атина и след първия сеанс тя го вдигна на крака.Имаше тумор в главата и корема.Сега е напълно излекуван.Той живее "втори живот",благодарение на теб.
Атина промени посоката на нашия живот към доброто,красивото и съвършеното.Зареди ни с положителна енергия и ентусиазъм,пречисти телата ни от негативни влияния.
Благодарим ти,Атина,че имахме огромното щастие да те срещнем,и че винаги,когато имаме нужда от теб ти ни помагаш.Твоята дарба,красотата на голямото ти сърце и чаровната ти усмивка са истинско чудо на този свят.Голямо щастие е,че те има и правиш хората щастливи!
С много обич и любов, 20.07.2010
сем.Стоянови
гр.Дупница

@templatesyard